Beauty Coffee

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

A szépség folyékony forrása

A szépség folyékony forrása

A szépség folyékony forrása

Az egészségtudatos életmód és a szépség megőrzése kiemelten fontos témakör napjainkban, hiszen a rohanó életmód és az időhiány gyakran nyomot hagy mind a nőkön, mind a férfiakon. A MAKKA® Beauty Coffee modern kutatómunkák eredményeként létrejött kávékülönlegesség, melynek rendszeres fogyasztása elősegíti, hogy a stresszes és eseménydús hétköznapok, valamint az idő múlása ne hagyjon nyomokat, ráncokat.


NévtelenételA MAKKA® Beauty Coffee nemcsak egy kávékülönlegesség, hanem egy innovatív táplálkozási kozmetikum is egyben, hiszen a hozzáadott bioaktív kollagén peptidnek köszönhetően szépészeti előnnyel is rendelkezik, elfogyasztásával - a krémkozmetikumokkal ellentétben - belülről fejt ki hatást, kifejezetten a bőrre a hajra és a körömre optimális.


A táplálkozási kozmetikumok olyan funkcionális élelmiszerek, amikről első ránézésre nem vehető észre, hogy szépítőszerek is egyben. Külföldön már igen elterjedtek a kollagént tartalmazó élelmiszereknek, népszerűek a kollagén tartalmú csokoládék, üdítők stb., hiszen a bioaktív kollagén peptid® számtalan lehetőséget kínál az élelmiszerekben való felhasználásra, legyen az akár folyékony vagy szilárd. Ugyanakkor Magyarországon a MAKKA® Beauty Coffee az első olyan táplálkozási kozmetikum, amely egy minőségi kávé elfogyasztásával teszi lehetővé a szépülést.

51471-model-photo
A MAKKA® Beauty Coffee egy modern, de mégis egyszerű megoldást kínál a rohanó mindennapok elfoglalt hölgyeinek a formában maradásra. A MAKKA® Beauty Coffee tehát lépést tart felgyorsult világunk trendjével, melyre jellemző a különböző tevékenységek, funkciók összevonása, egyszerűsítése és felgyorsítása. Hiszen a modern nő egy gyors instant kávé elkészítésével egyszerre élvezheti az arabica kávé kellemes zamatát és a koffein élénkítő hatását, miközben a kollagén-peptid belülről varázsolja széppé.


A MAKKA®Beauty Coffee egyrészt egy már létező megoldást tesz hatékonyabbá a kollagén peptidel használatával, hiszen hatékonyabb, mint a szépészeti termékekben már eddig is használt kollagén, gyorsabban szívódik fel, egyszerűbb és praktikusabb az elfogyasztása, mint a krémkozmetikumoknak és ráadásul még finom is! Másrészt viszont „kettő az egyben” termékként - élvezeti és szépészeti cikként - teljesen új távlatokat is megnyit, hiszen lehetőséget kínál mindazoknak, akik próbálnak időt spórolni a túlhajszolt hétköznapokban, hogy ne maradjanak le semmiről! Mai modern társadalmunk egyik legnagyobb problémája a rohanó életvitel, legtöbbünknek nincs ideje a munka, a család és az egyéb elkötelezettségek mellett, hogy olyan szolgáltatásokat vegyenek igénybe rendszeresen, mint a kozmetikus, a fodrász vagy a manikűrös. Esetleg jövedelmük nem engedi meg, hogy költséges kozmetikumokra, különböző krémekre ruházzanak be. Azonban egy kávéra mindenkinek van ideje, miért ne lehetne ez a szokásunk hatékonyabb, egészségesebb, funkcionálisabb? Ha már egyetlen kávénk elfogyasztásába belesűríthetjük a haj a köröm és a bőrápolást, akkor az idő vagy a pénzhiány ellenére is úgy érezhetjük, hogy tettünk valamit Önmagunkért!

MEGRENDELEM!