Beauty Coffee

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

A MAKKA® Beauty Coffee innovatív táplálkozási kozmetikum közösségi oltalomszerzésének projektje

A MAKKA® Beauty Coffee innovatív táplálkozási kozmetikum közösségi oltalomszerzésének projektje

A MAKKA® Beauty Coffee innovatív táplálkozási kozmetikum nemzetközi oltalomszerzésének projektje

2014. December 31-ével zárult a Vitálvár Kft. által forgalmazott MAKKA® Beauty Coffee Közösségi oltalomszerzésének projektje. A projekt keretében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap támogatásának köszönhetően a Vitálvár Kft.-nek lehetősége nyílt az innovatív MAKKA® Beauty Coffee táplálkozási kozmetikumnak a teljes körű hazai és közösségi oltalomszerzésére.

sajtóköz.feltöltés

Nyugat-Európában már népszerűek a nutrikozmetikumok, vagyis a táplálkozási kozmetikumok, de hazánkban a MAKKA® Beauty Coffee úttörőnek tekinthető ezen a területen. A táplálkozási kozmetikumok megjelenése minden bizonnyal forradalmasítja a szépségipart, hiszen általuk lehetővé válik, hogy már ne csak külsőleg, hanem belsőleg is tehessünk külsőnkért, sokkal egyszerűbb és élvezetesebb módon, étkezéssel elfogyasztva.

A Vitálvár Kft. által forgalmazott MAKKA® Beauty Coffee, egy olyan bioaktív kollagén peptid® tartalmú 100% arabica instant kávé, ami nemcsak funkcionális élelmiszer, hanem táplálkozási kozmetikum is, hiszen elfogyasztásával - a krémkozmetikumokkal ellentétben - belülről fejti ki hatását. A kozmetikai termékekben eddig is megtalálható sima kollagénnel szemben a bioaktív kollagén peptid® hatékonyabban és gyorsabban szívódik fel a szervezetben.

A bioaktív kollagén peptid® a modern technológia segítségével jött létre, enzimes hidrolízis útján felbontották a hosszú láncú kollagént és kiválasztották azokat a peptid szekvenciákat, melyek kifejezetten bőrre, körömre, hajra optimálisak. A MAKKA® Beauty Coffee fogyasztásával tehát a bőr feszesebbé válhat, a haj és a köröm megerősödhet, emellett a 100% arabica kávéőrleménynek köszönhetően ez a kávé éppoly ízletes, mint amennyire hasznos is.
tanA MAKKA® Beauty Coffee minden szempontból egy magyar innováció, amire büszkék vagyunk. Az összetett hatásfaktorokat egy elegáns, és attraktív dizájnnal próbáltuk kifejezni a csomagolás terén is. A gondos formatervezés eredményét oltalom alá helyeztettük, hiszen célunk a fejlődés és a továbblépés. Az iparjog védelmének élvezete profizmust és komolyságot sugall mind a versenytársak, mind a fogyasztók és partnerek felé.
A MAKKA® Beauty Coffee formatervezési mintaoltalma és ennek nemzetközi kiterjesztése egy nagyobb célkitűzés része a MAKKA® Branddel kapcsolatban. A Vitálvár Kft. egy olyan termékcsalád kidolgozásán fáradozik, mely egyedi és beazonosítható Brandként hódíthat a funkcionális élelmiszerek piacán. A projekt eredményeként a MAKKA® márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti hivatala által jegyzett hazai ábrás védjegyoltalom alatt áll 213575-ös és 214570-es lajstromszámon, a MAKKA® Beauty Coffee csomagolási dizájnja pedig hazai formatervezési mintaoltalom alatt áll 92120-as lajstromszámon és a Belső – Piaci Harmonizációs Hivatalnál jegyzett Közösségi Védjegyoltalom alatt 012888301-es lajstromszámon.
A bejegyzett védjegyoltalom, formatervezési mintaoltalom és közösségi védjegyoltalom mind hozzájárult a MAKKA® Kávék innovativitásának, minőségének és szellemi értékének elismeréséhez és lehetőséget teremtett a külföldi piacokon való terjeszkedéshez. A jövőben elsődleges célunk, hogy ezt a jól megalapozott márkanevet további termékekkel bővítsük és a fogyasztókkal megismertessük.