Beauty Coffee

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Néhány szó a MAKKA-ról

Néhány szó a MAKKA-ról

Néhány szó a MAKKA-ról

MAKKA egy hazai márka mely funkcionális élelmiszerek gyártásával és forglalkozik. Központja Budapesten van , de szerte az országban megtalálhatók viszonteladói. Töretlenül nyújt ügyfeleinek instant kávé termékeket a legmagasabb szintű, teljes körű szakmai sággalés kifinomult megoldásokkal. Több mint nagyobb webáruházban, a globális hálózaton keresztül biztosítja, hogy a MAKKA termékek mindig elérhetők legyenek az ügyfelek számára.

A MAKKA márka meglapakítói több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az egészséges élelmiszerek és étrend kiegészítők piacán. Csapatunk megfelel napjaink legerősebb követelményének, és folyamatosan képes a megújulásra. Innovációnk a hajtóereje a családi tulajdonban lévő cég, amely mindig keresi az új megoldásokat az élelmiszer -, gyógyszer- , az egészség és táplálkozás területén.

Ránctalanító (kávé)

MAKKA™ kávé családunk önálló márkát képvisel a piacon, mely épp most nyert formatervezési mintaoltalom támogatást (az IPARJOG-12 es uniós pályázaton). Az egyedi dizájnú termékek iránt nemzetközi érdeklődés is van, Romániában már kizárólagosságot kértek a forgalmazására.Tárgyalások folynak Olaszországgal és Kínával.  A Közel-Keleti Külképviseleti iroda szívesen látná termékünket Abu-Dabiba egy Szépség Kiállításon. A Beauty Coffee ugyanis egy táplálkozási kozmetikum (=nutricosmetic), ami belülről szépít. Különleges hatása lévén ez a kávé újdonság a szépségiparban. Termékünk bemutatásra kerül a New Product Zone-ban a május elején megrendezésre kerülő Vitafoods-on, ami a legnagyobb szakmai kiállítás.

 MEGRENDELEM!