Beauty Coffee

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Mi a különbség a kollagén és a kollagén peptid között?

Mi a különbség a kollagén és a kollagén peptid között?

 

kave

Évek óta próbálkoznak az élelmiszeripar élvezeti cikkeit funkcionális tulajdonságokkal felruházni. Az egyik legnagyobb konzorcium már előhozakodott egy kollagént tartalmazó kávéval Szingapúrban. Napjainkban azonban egy német fejlesztésnek köszönhetően a kollagének új generációja, a kollagén peptid áll rendelkezésre.

A kollagén szervezetünk fontos alkotó eleme, mely biztosítja a sejtek és a szövetek rugalmasságát, vízmegtartó képességét. Megtalálható a csontban, a porcokban, a körömben, a hajban és a bőrben is.
 A modern technológia segítségével enzimes hidrolízis útján felbontották a hosszú láncú kollagént és kiválasztották azokat a peptid szekvenciákat, melyek kifejezetten bőrre, körömre, hajra optimálisak.

A peptidek, azaz az úgynevezett fehérje-hidrolizátumok gyorsabban, és tökéletesebben szintetizálódnak a test számára fehérjévé, mint a proteinek, így elősegítik az izom-, sejtfelépítést, illetve a növekedést, és a sejtek megújulását. A kollagén peptid olyan hatásfokkal járul hozzá az eredményességhez, mely egy évtizede még elképzelhetetlen volt.

Próbáld ki a bioaktív kollagén peptid tartalmú MAKKA Beauty Coffee-t!